X

Apple interzice publicarea de review-uri pentru aplicatii

Incepand de aseara compania Apple a decis sa interzica publicarea de review-uri pentru aplicatiile disponibile in App Store pentru utilizatorii care ruleaza una dintre versiunile beta ale sistemului de operare iOS 9.

Cei din Cupertino au luat aceasta masura dupa ce multi dezvoltatori de aplicatii au inceput sa se planga din cauza faptului ca utilizatorii le testeaza aplicatiile in versiuni beta ale sistemului de operare si au diverse probleme de functionare, review-urile neavand o baza reala.

Pana acum exista suficiente dovezi ale faptului ca utilizatorii testeaza aplicatiile in versiuni beta ale unui sistem de operare si se plang in review-uri cand ele nu functioneaza corect, iar compania Apple a deci sa le elimine dreptul la exprimare din iOS 9.

Decizia este foarte buna deoarece acele review-uri afecteaza nota unei aplicatii in App Store si asta fara vina dezvoltatorului, deoarece el nu poate face o aplicatie compatibila cu o versiune beta a unui sistem de operare, iar Appl a inteles acest lucru si isi ofera ajutorul.

Desi review-urile sunt blocate din iOS 9, iOS 8.4.1 beta 1 permite in continuare publicarea de review-uri, dar asta probabil pentru ca in aceasta versiune a iOS nu exista schimbari majore care sa afecteze aplicatiile intr-o foarte mare masura, deci problemele ori nu sunt mari, ori au legatura cu probleme ale aplicatiilor.

Disqus Comments Loading...