X

Arrow Launcher – primul launcher Android lansat de Microsoft

Arrow Launcher este denumirea primului launcher Android lansat de catre compania Microsoft pentru sistemul de operare al celor de la Google, miscarea luand prin surprindere foarte multa lume avand in vedere rivalitatea dintre companii.

In imaginile acestui articol puteti vedea Arrow Launcher pentru Android creat de catre Microsoft, cei din Mountain View gandindu-se ca utilizatorii acestei platforme ar fi placut surprinsi sa foloseasca un launcher foarte rapid care afiseaza informatii utile si ofera acces rapid la altele.

Desi este disponibil in versiune beta privata, Arrow Launcher pentru Android creat de catre Microsoft poate fi instalat de catre oricine, el avand toata functionalitatea concentrata in trei ecrane care pun aplicatiile, contactele si reminder-urile in prim-plan pentru utilizatorii smartphone-urilor Android.

Compania Microsoft s-a gandit ca un launcher simplu si eficient pentru Android este ceea ce isi doresc posesorii smartphone-urilor Google, astfel ca Arrow Launcher este oferit intr-o versiune cat se poate de utila si intuitiva pentru utilizatorii de smartphone-uri, cu eficienta pusa in prim-plan.

Prin acest Arrow Launcher compania Microsoft incearca sa demonstreze ca atentia sa nu este indreptata exclusiv spre platforma Windows Phone si ca exista suficient “spatiu” pentru a dezvolta software util si pentur utilizatorii unor platforme concurente.

Avand in vedere ca foarte multi dintre posesorii de smartphone-uri Android folosesc launchere, Arrow Launcher va fi cu siguranta testat de catre foarte multe persoane inainte de a fi lansat in versiune finala de catre compania Microsoft, insa probabil va fi mult imbunatatit pana atunci.

Ca sa fiu complet sincer, sunt surprins de atitudinea celor de la Microsoft vis-a-vis de sistemul de operare al celor de la Google, asta in conditiile in care Microsoft a avut foarte multe de pierdut din cauza faptului ca producatorii de terminale Android nu au promovat suficient platforma Windows Phone.

Voi ce parere aveti despre lansarea Arrow Launcher de catre Microsoft ?

This post was last modified on iul. 27, 2015, 6:51 PM 18:51

Disqus Comments Loading...