X

Iata cati utilizatori folosesc Facebook, WhatsApp Messenger, Instagram si nu numai

Iata cati utilizatori folosesc Facebook, WhatsApp Messenger, Instagram si Facebook Messenger lunar, cele patru servicii ale companiei Facebook avand un numar impresionant de persoane ce au devenit dependente de ele.

Conform celor mai recente date ale companiei Facebook in momentul de fata exista : 1.49 miliarde de utilizatori activi ai retelei de socializare Facebook, 800 de milioane de utilizatori ai WhatsApp Messenger, 700 de milioane de utilizatori ai Facebook Messenger si 300 de milioane de utilizatori ai Instagram.

Practic Facebook sustine ca are 3.29 miliarde de oameni activi in serverele sale, insa in realitate numarul este mult mai mic deoarece multe servicii imparti aceeasi utilizatori, astfel ca in realitate cifra este mult mai apropiata decat numarul total de utilizatori ai Facebook.

Pentru a prezenta realizarea intr-un mod si mai dramatic, Mark Zuckerberg a afirmat ca in anul 1876, cand a fost inventat telefonul, in lumea intreaga existau 1.49 miliarde de persoane conform documentelor oficiale, astfel ca Facebook a reusit sa adune un numar impresionant de persoane pe reteaua sa de socializare.

Cu un numar atat de mare de utilizatori in spate, Facebook inregistreaza 1.5 miliarde de cautari zilnic, 850 de milioane de persoane care folosesc grupurile Facebook, 450 de milioane de oameni care creeaza evenimente si 40 de milioane de afaceri care au pagini.

Practic Facebook este o retea de socializare in plina ascensiune cu un numar foarte mare de utilizatori activi in fiecare luna, iar acest lucru demonstreaza faptul ca ea a generat dependenta pentru un numar foarte mare de persoane, dar acest lucru probabil multi il stiau deja.

Avand in vedere ca exista 1.49 miliarde de utilizatori Facebook pe intregul glob, oare cati sunt activi din Romania ? Conform celor de la FaceBrands, in Romania exista 8 milioane de utilizatori Facebook, majoritatea dintre ei cu varste cuprinse intre 24 si 35 de ani, dar despre aceste informatii voi vorbi in zilele urmatoare in cateva articole.

This post was last modified on iul. 30, 2015, 9:09 AM 09:09

Disqus Comments Loading...