X

TaiG jailbreak iOS 8.4 pentru Mac a fost lansat

TaiG 1.0 pentru Mac a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el permitand efectuarea iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pe terminalele noastre din sistemul de operare OS X.

Programul vine la cateva saptamani dupa lansarea TaiG 2.0 pentru Windows care permite efectuarea de iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch, pana acum aceasta procedura fiind posibila in OS X doar prin intermediul unei masini virtuale care rula Windows.

Hackerii echipei TaiG au lansat aceasta versiune a programului fara a oferi informatii suplimentare cu privire la solutia de jailbreak si fara a spune daca au implementat ceva nou in ea, sau au rezolvat ceva fata de cea mai recenta versiune a programului pentru platforma Windows.

Avand in vedere ca in ultimii ani solutiile de jailbreak au fost realizate pentru a functiona intr-un mod cat se poate de simplu, acest tutorial iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pentru Windows poate fi utilizat fara probleme si pe platforma OS X, pasii ce trebuie urmati fiind identici.

Puteti descarca TaiG 1.0 pentru Mac din aceasta pagina.

This post was last modified on aug. 2, 2015, 12:16 PM 12:16

Disqus Comments Loading...