X

iPad Mini 4 confirmata de OS X El Capitan 10.11 cu functii noi

iPad Mini 4 va fi lansata anul acesta de catre compania Apple si OS X El Capitan 10.11 contine cod care confirma atat tableta pe care Apple o dezvolta acum, cat si unele functii noi pe care ea ar urma sa le contina ca parte a actualizarii.

Conform codului sursa al OS X El Capitan 10.11, iPad Mini 4 urmeaza sa aiba disponibila functia Split View care permite utilizarea a doua aplicatii in acelasi ecran, aceasta fiind momentan limitata doar la iPad Air 2 multumita chip-ului A8X cu procesor triple-core si 2 GB RAM.

Apple a afirmat ca functia Split View are nevoie de multa putere de procesare pentru a functiona si din moment ce OS X El Capitan 10.11

permite testarea ei pe iPad Mini 3, care nu o are activa, este clar ca iPad Mini 4 va avea un chip A9 sau A9X mult mai rapid.

iPad Mini 4 urmeaza sa reprezinte un upgrade serios pentru linia de tablete cu ecran de 7.9 inch produse de catre compania Apple, asta in conditiile in care iPad Mini 3 a fost un update minor si acest lucru a afectat in mod negativ vanzarile de tablete, Apple dorind o schimbare.

Pana acum am aflat ca iPad Mini 4 va avea design-ul iPad Air 2, fiind la fel de subtire precum tableta iPad cu ecran de 9.7 inch, insa va avea si un chip A9 mult mai puternic, plus un Touch ID imbunatatit, o camera principala de 8 megapixeli si o camera frontala imbunatatita fiind deasemenea disponibile.

Desi Apple va prezenta iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe 9 septembrie, deocamdata nu se stie cand ar urma sa ajunga pe piata iPad Mini 4, insa aceasta versiune a tabletei ar putea fi lansata impreuna cu iPad Air 3 si iPad Pro, ele urmand a functiona cu iOS 9.1.

This post was last modified on aug. 12, 2015, 10:23 AM 10:23

Disqus Comments Loading...