X

iPhone 6S roz va fi lansat de Apple, iata de ce

Lansarea iPhone 6S roz poate parea un simplu mit pentru multi, insa inca de acum cateva luni de zile au inceput sa apara dovezi destul de clare ale faptului ca terminalul va fi intr-adevar lansat de catre Apple in toamna acestui an pe pe pietele globale.

V-am spus deja ca Apple a ales sa produca terminale iPhone si Mac-uri in culoarea aurie deoarece ea este extrem de populara in China si in general in Asia, iar aceasta decizie s-a dovedit a fi una extrem de buna pentru cei din Cupertino, aceste produse fiind extrem de populare.

In cazul iPhone 6S roz vorbim despre o popularitate oarecum similara, o stire privind lansarea sa avand parte de nu mai putin de 133.000 de redistribuiri doar in China, semn ca terminalul este extrem de interesant pentru utilizatori si nu doar cei din China sau regiunea asiatica.

Lansarea iPhone 6S roz

Desi va fi in principal cumparat de catre femei, iPhone 6S roz atrage interesul unui numar foarte mare de persoane in principal din cauza culorii inedite alese de catre compania Apple pentru un produs din aceasta categorie si cei din Cupertino se uita cu foarte mare atentie la trend-uri.

Daca o stire privind lansarea iPhone 6S roz are parte de un numar atat de mare de redistribuiri, el fiind in realitate dublu multumita preluarii de catre alte publicatii, atunci este clar ca lumea vrea ca un dispozitiv de acest gen sa apara pe piata.

Chiar daca Apple nu prea actioneaza la presiunea publicului sau a clientilor, aici vorbim despre cu totul altceva, mai exact despre interes vis-a-vis de iPhone 6S roz si Apple este extrem de atenta la ceea ce are parte de popularitate foarte mare pe retelele de socializare.

In aceasta idee, cred ca un iPhone 6S roz va fi lansat de catre Apple in principal deoarece exista multa lume interesata sa cumpere un asemenea dispozitiv si aparitia sa va atrage noi clienti catre platforma iOS, oameni care in trecut evitau terminalele Apple.

Pe de alta parte, daca ne uitam la imaginile de pana acum si la carcasele speciale facute in China, un iPhone 6S roz arata mult mai bine decat smartphone-urile de culori similare lansate de catre competitorii Apple si acesta este un mare avantaj.

This post was last modified on aug. 19, 2015, 10:29 AM 10:29

Disqus Comments Loading...