X

LG V – primul smartphone cu camera implementata in ecran ?

LG V este denumirea pe care un nou smartphone al companiei LG ar putea-o avea, el fiind prezentat in trei imagini publicate de catre o o agentie guvernamentala din China care certifica telefoanele mobile vandute in tara.

In imagini puteti vedea ca acest smartphone LG V are o camera si un senzor de proximitate implementate direct in ecran, sau cel putin aceasta este impresia pe care ne-o sugereaza imaginile publicate de catre agentia guvernamentala TENAA.

Daca acest smartphone ar avea intr-adevar camera implementata in ecran, atunci el ar fi primul care vine cu o  asemenea schimbare radicala pentru camera frontala, asta desi Apple are cateva brevete care descriu modul in care ar putea fi implementata o asemenea componenta in terminalele sale.

Separat de camera frontala montata in ecran, acest LG V ar putea avea un senzor cu laser pentru focalizare in timpul inregistrarii pozelor sau a clipurilor video, insa ar putea fi vandut si la un pret de peste 900 de dolari in momentul in care va fi lansat pe piata.

This post was last modified on sept. 3, 2015, 10:02 PM 22:02

Disqus Comments Loading...