X

iPhone 6S va permite activarea Siri doar cu vocea fara a fi conectat la priza

iPhone 6S va permite activarea Siri printr-o simpla comanda vocala fara a fi conectat la o sursa de energie, schimbarea fiind facuta de catre compania Apple la un an de zile dupa oferirea optiunii limitate de a activa Siri doar cu vocea.

Incepand din aceasta toamna cu iPhone 6S si iOS 9 compania Apple ne va permite sa-i activam asistentul personal Siri printr-o simpla comanda vocala chiar si atunci cand terminalul nu se afla la incarcat, astfel ca veti putea beneficia de functionalitatea Siri oricand aveti nevoie de ea.

Anul trecut Apple nu a spus-o, dar ideea de a oferi optiunea de a activa Siri cu o comanda vocala doar cand terminalele se afla la incarcat are la baza faptul ca autonomia bateriei este afectata daca optiunea este disponibila chiar si cand terminalele nu se incarca.

Referred to as “hotwording,” the upcoming iPhone 6s function will work much like Android’s “OK Google” service, which enables hands-free Web searches, message composition, voice calls, control of general device functions and more, according to a reliable source familiar with the matter.

Cu iPhone 6S aceasta problema pare sa fi fost rezolvata de catre cei de la Apple, astfel ca Siri ne va raspunde rapid la intrebari chiar si atunci cand iPhone 6S se afla in buzunar sau il utilizam oriunde am fi si nu se incarca la o priza sau la o baterie externa.

Noul sistem gandit de catre Apple special pentru iPhone 6S va functiona exact precum functia Hey Siri existenta deja in iOS 8, singura diferenta majora fiind ca ea va fi activa chiar si atunci cand nu avem terminalele conectate la o priza.

Avand in vedere ca functia este prezentata ca una speciala pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, nu trebuie sa va asteptati ca ea sa fie disponibila si pentru alte terminale.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa inceapa astazi, 9 septembrie la ora 20:00, iar incepand de la 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce vom vedea, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

Disqus Comments Loading...