X

iOS 9 – probleme sunete si afisare notificari

iOS 9 are probleme in a afisa notificarile aplicatiilor pe ecran sau a reda sunetele de blocare si sunetele anumitor notificari, ele existand inca din versiunile beta lansate de catre compania Apple in vara acestui an.

Atunci am observat pentru prima oara ca anumite notificari dispar din LockScreen chiar daca ele nu sunt accesate intr-o interfata web, multe dintre ele disparand imediat dupa afisarea in LockScreen si aprinderea ecranului, fara ca utilizatorul sa interactioneze in vreun fel cu ele.

Mai mult decat atat, iOS 9 nu ruleaza sunetul de blocare al iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor in anumite situatii, in timp ce in altele afiseaza notificarile primite de la anumite aplicatii, dar nu ruleaza sunetele asociate cu ele, totul fara vreo interventie a cuiva in vreun fel.

iOS 9 – probleme sunete si afisare notificari

Probleme acestea apar in mod aleatoriu pentru o gama foarte diversificata de aplicatii, dar si pentru sistemul de blocare al terminalelor noastre, astfel ca reproducerea lor este extrem de difcitila, deci implicit rezolvarea este la fel de dificila de catre dezvoltatori.

Nu stiu ce anume sta la baza acestor probleme cu sunetele si notificarile in iOS 9, insa imi imaginez ca unii angajati ai companiei Apple nu si-au facut chiar atat de bine treaba pe masura banilor care au fpst platiti, astfel ca multi utilizatori au acum dificultati in a isi utiliza temrinalele.

Din pacate, in aceeasi masura nu exista vreo rezolvare pentru problemele cu sunetele si notificarile in iOS 9, nici macar un restore complet facut terminalelor si o reinstalare manuala a aplicatiilor, asa ca totul depinde de “cheful” sistemului de operare.

Desi diverse zvonuri au spus ca Apple a “pierdut” foarte mult timp testand “profund” iOS 9 pentru a repara inaintea lansarii orice probleme ar putea exista, se pare ca actualizarea este la fel de problematica precum cele lansate in trecut, in ciuda recordului de instalari.

This post was last modified on sept. 22, 2015, 2:21 PM 14:21

Disqus Comments Loading...