X

Precomanda iPhone 6S si 6S Plus de la eMAG

Incepand de acum poti precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la eMAG din aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania lansand in sfarsit cele doua terminale pentru toti romanii interesati sa le cumpere.

Precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG poate fi inregistrata din acest moment in aceasta pagina cu doar cateva ore inainte ca precomenzile la operatorii de telefonei mobila sa inceapa, cel mai mare magazin online parand sa fie favorizat de catre Apple din acest punct de vedere.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu precomanda la eMAG va aduce terminalele in casele voastre incepand din data de 9 octombrie cand vor incepe livrarile, insa aveti desigur optiunea de a alege ca ridicarea sa fie facuta din showroom-ul din Bucuresti sau din altele din tara.

Precomanda iPhone 6S si 6S Plus de la eMAG

Preturile pentru precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la eMAG sunt in concordanta cu ceea ce v-am spus ieri cand v-am recomandat sa nu cumparati inca vreunul dintre cele doua terminale deoarece preturile actuale din magazinele online sunt mult prea mari.

PRETURILE iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG sunt urmatoarele, faceti click pentru a ajunge la pagina fiecarui produs :

Preturile sunt similare cu cele pe care vi le-am preconizat eu in cursul zilei de ieri, mai mici decat cele de 3999 lei pentru iPhone 6S 16 GB practicate ieri de undele magazine si cu 100 de LEI mai mici decat cele practicate de catre un magazin care a comandat unitati din SUA.

Cei de la eMAG vand iPhone 6S 16 GB la pretul de 790 de euro, cu 50 de euro mai mult decat in Apple Store Germania si diferenta este normala daca luam in calcul TVA-ul mai mare din Romania si coturile suplimentare de transport pana in tara noastra.

Deci, ce model al iPhone 6S si iPhone 6S Plus ati cumparat ?

This post was last modified on oct. 5, 2015, 2:55 PM 14:55

Disqus Comments Loading...