X

iPhone 6S si 6S Plus au o problema cu unele aplicatii

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au o problema cu anumite aplicatii disponibile in sistemul de operare iOS, mai exact in unele dintre aplicatii ecranul este afisat cu zoom in loc sa fie afisat in formatul sau normal, la rezolutia normala.

Doar cei care au trecut de la iPhone 5/5C/5S la iPhone 6S si iPhone 6S Plus au aceasta problema si doar daca ei au facut un restore dintr-un backup facut in vechile terminale ale companiei Apple, un numar restrans de aplicatii fiind afectate de aceasta problema destul de enervanta.

In imaginea de mai sus vedeti cum afecteaza aplicatia Wallet aceasta problema afisarea sa in format zoomed taind bucati din interfata in mod automat, astfel ca utilizatorii var doar partile centrale din interfata aplicatiei Wallet, cele laterale si din partile superioara/inferioara fiind ascunse.

Compania Apple este constienta de aceasta problema si desi ea pare sa fi fost rezolvata automat in iOS 9.1 beta 3, in versiunile anterioare este in continuare prezenta, iar cei din Cupertino recomanda doar efectuarea unui restore cu setarea unui terminal ca fiind complet nou, fara a folosi un backup.

When I open the Apple wallet app, the sides of the screen are cut off like it is zoomed in […] Same issue here on an iPhone 6S. I can’t activate any cards since the button to input the activation codes is seemingly cut off […] I spent 30 minutes on a support chat. [Apple] could only suggest trying a full phone restore (losing data in the process).

Pentru cei care au neaparata nevoie de aplicatia Wallet exista si o rezolvare nu chiar atat de grozava, ea presupunand activarea modulului Zoom pentru interfata din Settings > Display & Brightness > View > Zoomed, Configurari > Ecran si luminozitate > Vizualizare > Zoom.

Dupa ce activati modulul Zoomed accesati aplicatia Wallet, faceti-va treaba si apoi dezactivati-l pentru a readuce interfata la normal si a nu pierde spatiul util disparut dupa activarea modulului.

This post was last modified on oct. 2, 2015, 5:11 PM 17:11

Disqus Comments Loading...