X

Cum setezi o poza animata ca poza de profil pe Facebook

Saptamana trecuta v-am spus ca Facebook iti va permite sa setezi o poza animata GIF sau un clip video ca poza de profil pe Facebook, iar astazi va prezint si metoda prin care puteti face acest lucru direct din terminalele voatre cand functia va fi disponibila.

Conform celor de la Facebook de indata ce aplicatia lor va fi actualizata si functia va fi oferita global, compania iti va permite sa setezi o poza animata GIF sau un clip video ca poza de profil pe Facebook

exact precum poti vedea deja din clipul video de mai jos.

In clipul video de mai jos compania Facebook iti explica modul in care iti va permite setezi o poza animata GIF sau un clip video ca poza de profil, iar procedura in sine este la fel de simpla precum in cazul schimbarii pozei de profil cu una normala facuta pe loc sau preluata din libraria foto.

Practic va trebui sa deschizi aplicatia Facebook, sa iti accesezi profilul, sa apesi poza camerei din dreptul pozei de profil si apoi vei avea afisate optiuni pentru a inregistra un clip video si a il afisa, sau de a inregistra un clip video sau o poza animata din libraria foto.

Dupa alegerea continutului multimedia potrivit vei vedea automat poza sau clipul video direct in locul celei de profil pe care o aveai pana atunci, aceasta fiind intreaga procedura pe care trebuie sa o faci, schimbarea facandu-se pe loc dupa urmarea pasilor.

In momentul de fata Facebook testeaza aceasta noua functie cu anumiti utilizatori din California si Londra, ea urmand a fi extinsa in diverse alte zone de pe glob, dar deocamdata nu se stie cand.

This post was last modified on oct. 5, 2015, 9:50 PM 21:50

Disqus Comments Loading...