X

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este unul dintre aspectele importante pe care oricine trebuie sa le aiba in vedere deoarece vorbim totusi despre doua telefoane inteligente pana la urma.

Compania Apple nu a anuntat anul acesta vreo imbunatatire pentru calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acest lucru este usor de inteles cand incepeti sa faceti primele apeluri telefonice folosind noile produse ale companiei Apple dupa achizitie.

In testele facute pana acum, calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este foarte apropiata de cea oferita de catre iPhone 6 si iPhone 6 Plus, in niciun caz mai slaba, insa in niciun caz nu vorbim despre o imbunatatire substantiala a calitatii sunetelor redate in conversatii.

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Ca sa fiu complet sincer cu voi, ma asteptam ca anul acesta Apple sa nu imbunatateasca major calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus

, iar asta deoarece terminalele ofera oricum o calitate foarte buna pentru apelurile telefonice, asta daca si reteaua o suporta.

Calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este excelenta daca vorbim despre apelurile telefonice VoIP, insa in cazul celor facute prin retelele de telefonie mobila totul depinde de terminalul interlocutorului vostru si de reteaua pe care o foloseste.

Din fericire calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus este foarte buna multumita microfoanelor pentru anularea zgomotelor ambientale, interlocutorii auzindu-se foarte clra, insa din nou, totul in functie de tipul de apel pe care il faceti si reteaua folosita.

Acestea fiind spuse, daca va faceati grija in legatura cu calitatea apelurilor telefonice pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, va spun ca nu trebuie sa va temeti deoarece veti avea parte de o experienta foarte buna atat timp cat interlocutorii vostri folosesc un telefon mobil suficient de bun.

This post was last modified on oct. 6, 2015, 9:50 AM 09:50

Disqus Comments Loading...