X

Pepsi ar putea lansa un smartphone

Pepsi ar putea lansa un smartphone, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din domeniul bauturilor racoritoare si nu numai, anuntand lansarea unui telefon inteligent prin intermediul website-ului de socializare din China denumit Weibo.

In imaginea de mai sus aveti un cont al Pepsi certificat de catre Weibo ca apartinand celebrei companii Pepsico, iar in el este promovata lansarea unui telefon inteligent, cei de la Pepsi urmand a face anuntul in cadrul unui eveniment ce ar urma sa aiba loc marti.

Deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la aceasta initiativa a celor de la Pepsi, insa cel mai probabil vorbim despre un terminal Android produs de catre o companie din China, el urmand a fi mai apoi vandut sub brand-ul Pepsi pe diverse piete de pe glob.

Pepsi ar fi prima companie din segmentul sau care are o initiativa de acest gen si acum ne putem astepta ca in 2016 Coca Cola sa vina cu un terminal mobil propriu indiferent daca cel al Pepsi va avea succes sau nu, concurenta mare dintre companie facand totul posibil.

Revenind totusi la telefonul Pepsi, din moment ce pana si asemenea companii intentioneaza sa lanseze telefoane mobile, este clar ca in viitor ne putem astepta la mult mai multe surprize de acest gen de la companii care au business-uri complet diferite.

UPDATE: Mai jos aveti si prima imagine cu Pepsi P1, el urmand a avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, un chip MediaTek MT6592 cu procesor octa-core de 1.7 GHz, placa grafica ARM Mali-450 MP4, 2 GB RAM, camera principala de 13 megpaixeli, camera frontala de 5 megapixeli si baterie de 3000 mAh.

Pepsi P1 ar urma sa coste 250 de dolari.

This post was last modified on oct. 11, 2015, 9:30 PM 21:30

Disqus Comments Loading...