X

Foxconn are incasari record multumita iPhone 6S

Foxconn a anuntat incasari record pentru septembrie 2015 multumita terminalelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus ale companiei Apple, in fabricile sale din China producandu-se majoritatea unitatilor vandute in diverse magazine Apple si magazine partenere ale celor din Cupertino.

Cei de la Foxconn au anuntat incasari de 318 milioane de dolaro in Septembrie, cu 17.8% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind si luna anului 2015 in care au fost inregistrate cele mai mari incasari pentru compania taiwaneza ce are fabrici in China.

Pentru intregul Q3 2015 incasarile celor de la Foxconn au crescut cu 4.1% fata de aceeasi perioada a anului trecut ajungand la aproximativ 700 de milioane de dolari, deci taiwanezii au avut parte de trei luni cu incasari foarte bune, majoritatea lor venind cel mai probabil de la Apple.

Handset case maker Foxconn Technology has reported revenues of NT$10.28 billion (US$318.44 million) for September, increasing 30% sequentially and 17.8% on year. September revenues were the highest monthly figures so far in 2015, and sales are expected to climb higher in October, buoyed by orders from Apple for iPhone 6s devices, according to a Chinese-languageEconomic Daily News (EDN) report.

Foxconn este principalul producator de terminale iPhone si iPad pentru compania Apple, cei din Cupertino depinzand de fabricile lor pentru a aduce zeci de milioane de iDevice-uri in magazine in fiecare trimestru fiscal, sumele cheltuite pentru productie fiind pe masura.

Disqus Comments Loading...