X

Cydia Substrate 0.9.6010 a fost lansat

Cydia Substrate 0.9.6010 a fost lansat pentru iOS 9 jailbreak Pangu9 in cursul acestei seri, noua versiune a programului aducand rezolvari de functionalitate si pentru o multitudine de tweak-uri care depind de aceasta platforma pentru a functiona corect in momentul de fata.

Desi Cydia Substrate a fost actualizat, din pacate tweak-urile facute pe 32 biti vor trebui recompilate si retrimise la Cydia pentru publicare altfel nu vor functiona in iOS 9 din cauza unor modificari facute de catre compania Apple pentru modul in care sunt rulate aplicatiile pe 32 biti.

Saurik sustine ca unele pachete facute pe 32 biti ar putea functiona intr-o anumita masura si pentru o perioada limitata de timp, insa in final vor afisa erori si vor genera blocari sau reporniri ale terminalelor, asa ca nu scapati de probleme.

0.9.6010 fixes the 32-bit armv7 slice, which was keeping extensions from loading into Cydia. (Note that, additionally, all 32-bit binaries, in particular extensions, must be recompiled using -WI,-segalign,4000 for iOS 9 due to a change made by Apple. Extensions that have not been recompiled might “get lucky” and work, but they will usually either fail or even crash.)

Cydia Substrate 0.9.6010 este disponibila pentru descarcare gratuita prin Cydia.

Disqus Comments Loading...