X

Antreneaza-ti creierul cu aplicatii recomandate de Apple

Upgrade your Brain este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea oferindu-ne posibilitatea de a ne “antrena” creierul cu titluri special gandite pentru acest lucru.

In sectiunea creata de catre cei din Cupertino regasim o multitudine de aplicatii care ne ajuta sa ne imbunatatim capacitate de a citi rapid, aplicatii care ne ajuta sa ne imbunatatim memoria, dar si aplicatii care la nevoie ne ajuta sa ne si relaxam prin simpla lor utilizare.

Separat exista aplicatii cu jocuri menite sa ne puna la testare capacitatile cognitive, aplicatii care ne ajuta sa ne urmarim tabieturile zilnice, aplicatii care ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele, plus alte cateva aplicatii menite sa ne ajute sa ne imbunatatim capacitatea cognitiva.

Toate aplicatiile listate de catre compania Apple in sectiunea Upgrade Your Brain au fost alese manual de catre inginerii sai din Cupertino, deci vorbim despre titluri verificate care cu siguranta ofera functionalitatea descrisa de catre dezvoltatorii sai in App Store.

Sectiunea Upgrade Your Brain poate fi accesata urmand acest link.

This post was last modified on oct. 17, 2015, 9:06 AM 09:06

Disqus Comments Loading...