X

Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in ianuarie

Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in ianuarie de catre compania Samsung pentru a reduce substantial vanzarile de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, acestea afectand serios smartphone-urile high-end ale Samsung lansate in cursul anului 2015.

Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in 19 ianuarie 2016 conform unui zvon aparut in cursul acestei zile, cei din Coreea de Sud nefiind deocamdata hotarati cu privire la aceasta data, insa ea este luata serios in discutie de catre cei din conducerea companiei in momentul de fata.

Conform aceluiasi zvon, se pare ca vor exista doua versiuni ale Samsung Galaxy S7 si desi logica ar spune ca vorbim despre un Samsung Galaxy S7 normal si despre un Samsung Galaxy S7 Edge, zvonul mentioneaza o versiune inferioara celei principale.

Anul acesta Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au avut drept element diferentiator ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, anul viitor Samsung Galaxy S7

ar putea fi vandut intr-o versiune principala cu hardware de top si una secundara cu hardware inferior.

Aceasta a fost practic strategia Samsung cu aproape fiecare lansare a unui smartphone high-end, deoarece separat de versiunea principala era oferita si una “mini” cu ecran mai mic si componente ce ofera performante reduse, pretul perceput pentru produse fiind diferit.

In 2015 Samsung nu a concurat eficient cu Apple si singurul mod in care a reusit sa afecteze Apple a fost scandalul Chipgate, insa poate ca in 2016 lucrurile vor fi diferite cu Samsung Galaxy S7, mai ales ca Samsung intentioneaza sa implementeze 3D Touch in Samsung Galaxy S7.

This post was last modified on oct. 19, 2015, 8:55 PM 20:55

Disqus Comments Loading...