X

Probleme dupa instalarea iOS 9.1

Probleme dupa instalarea iOS 9.1 nu am intalnit deocamdata, aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri parand a fi cea mai stabila dintre toate cele lansate de catre compania Apple pana acum.

Probleme dupa instalarea iOS 9.1 nu am vazut raportate de catre o buna parte dintre cei care au instalat actualizarea pentru iDevice-uri, foarte multa lume fiind interesata de acest update intermediar care teoretic ar fi trebuit sa aduca schimbari importante, dar nu a facut-o.

iOS 9.1 a fost in principal gandit de catre compania Apple pentru a rezolva probleme de functionare ale iDevice-urilor, implementarea de functii noi nefiind una dintre prioritatile companiei Apple, iar acest lucru este usor de inteles chiar din lista de schimbari publicata aseara.

Probleme dupa instalarea iOS 9.1

Mai mult decat atat, daca iOS 9 a fost lansat cu foarte multe probleme legate de performantele terminalelor, utilizarea aplicatiilor, imposibilitatea de a activa Wi-Fi, Bluetooth ori alte functii de conectivitate, plus diverse alte probleme, iOS 9.1 nu pare sa aiba asa ceva.

In anii trecut actualizarile x.1 pentru iOS erau gandite pentru a implementa functii noi, aceste update-uri fiind oferite in principal cu noi tablete iPad, anul acesta doar iPad Pro fiind lansata de catre cei din Cupertino in luna noiembrie, insa restul iDevice-urilor nu vor avea functii noi importante.

Acestea fiind spuse, ce probleme dupa instalarea iOS 9.1 ati avut ?

This post was last modified on oct. 22, 2015, 6:50 PM 18:50

Disqus Comments Loading...