X

iOS 9.1 rezolva problema instalarii aplicatiilor

iOS 9.1 rezolva o problema a unui numar foarte mare de utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, acestia reclamand faptul ca aplicatiile nu mai pot fi instalate sau actualizate prin intermediul App Store, problema fiind mult mai raspandita decat v-ati fi imaginat.

Problemele au aparut initial dupa lansarea iOS 9.0.1 de catre compania Apple si singura rezolvare parea sa fie un restore fara a repune un backup facut deja pentru un iPhone, iPad sau iPod Touch, insa compania Apple pare sa fi gasit o metoda de a repara totul mult mai simplu.

In lista de schimbari pentru iOS 9.1 compania Apple mentioneaza faptul ca acum utilizatorii ar trebui sa poata face instalarea sau actualizarea aplicatiilor faca niciun fel de probleme, asa ca daca aveati aceasta problema in trecut ar fi recomandat sa instalati iOS 9.1.

Daca ati facut update la iOS 9.1 prin sistemul Actualizare Software, OTA Update si problema nu a fost rezolvata, atunci va recomand sa faceti un restore “curat” prin intermediul iTunes pentru a rezolva problema, iar aici puteti utiliza un backup facut pentru terminalele voastre.

This post was last modified on oct. 23, 2015, 3:15 PM 15:15

Disqus Comments Loading...