X

Apple: Nu folositi iPhone 6S in locul unui cantar

In ultima saptamana au tot aparut demonstratii ale modului in care iPhone 6S poate cantari obiecte, iar desi foarte multa lume a devenit extrem de interesata de acest proces, compania Apple nu il sustine.

Un dezvoltator a reusit sa creeze o aplicatie care cantareste diverse obiecte cu o acuratete de +/- 3 grame, el trimitand-o pentru publicare in App Store, insa din pacate compania Apple nu a fost dispusa sa ii accepte aplicatia, spunandu-i ca ea nu este potrivita pentru magazin.

Dezvoltatorul aplicatiei a creat un truc pentru a oferi citiri cat mai exacte pentru obiectele plasate pe ecran, el folosind o lingura pentru a asigura un punct fix de contact cu ecranul, iar dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, cantarirea facuta pentru obiecte este destul de exacta.

Acum daca ar fi sa ne gandim la motivele din spatele deciziei Apple de a nu aproba aplicatii de acest gen in App Store

, ei bine este usor de inteles de ce ele nu vor aparea prea curand in magazin, cei din Cupertino evitand sa ofere API-uri speciale care sa ofere o asemenea functionalitate.

In lipsa unui suport oficial pentru a cantari obiecte prin 3D Touch, e putin probabil sa vedem suport din partea Apple pentru publicarea de aplicatii care sa inlocuiasca un cantar digital, asa ca nu va faceti foarte multe sperante cu privire la aparitia lor in App Store.

Desi Apple nu va permite instalarea unor asemenea aplicatii, cu siguranta vom vedea foarte multe implementari de acest gen create pentru utilizatorii dornici sa incerce titluri de acest gen, insa trebuie sa stiti ca ele nu sunt mai exacte decat un cantar real si nu trebuie privite altfel.

This post was last modified on oct. 28, 2015, 2:43 PM 14:43

Disqus Comments Loading...