X

Apple Campus 2 – prezentare video din interior

Constructia Apple Campus 2 este in plina desfasurare in Cupertino in momentul de fata, iar un pilot american a reusit sa foloseasca o drona pentru a face prima inregistrare din interiorul locatiei viitorului sediu.

In clipul video de mai jos veti vedea pentru prima oara cum arata indeaproape cladirile in care vor lucra angajatii Apple Campus 2 si cum decurge constructia in interiorul lor, in aceeasi masura fiind prezentate inclusiv zonele in care urmeaza sa fie amenajate constructii subterane.

Pentru a face aceasta inregistrare pilotul a avut cel mai probabil aprobarea companiei Apple sau cel putin a constructorilor deoarece el prezinta imagini pe care compania Apple incearca sa le tina ascunse de toata lumea, ele prezentand in detaliu modul in care arata cladirile sale.

Apple a prezentat actualizari regulate ale procesului de cosntructie si diverse clipuri video filmate cu drone ne-au aratat cum sunt ridicate toate cladirile, insa acesta este cel mai complex si detaliat dintre ele si va recomand sa il urmariti daca sunteti interesati de constructie.

This post was last modified on nov. 2, 2015, 9:53 PM 21:53

Disqus Comments Loading...