X

Facebook obliga angajatii sa renunte la iPhone

Facebook isi va obliga angajatii sa renunte la terminalele iPhone in favoarea dispozitivelor Android, Chief Produc Officer-ul Facebook, Chris Cox, facand anuntul in cursul acestei zile.

El sustine ca va insista ca un numar substantial dintre angajatii Facebook sa renunte la terminalele iPhone in favoarea terminalelor Android pentru a experimenta utilizarea retelei de socializare intr-un mod cat mai apropiat de cel in care o utilizeaza oamenii din pietele flate in curs de dezvoltare.

Cox sustine ca majoritatea angajatilor Facebook ar alege un iPhone daca sunt lasati sa-si aleaga singuri smartphone-urile pe care sa foloseasca aplicatia Facebook, insa experienta pe terminalele Android ieftine este groaznica, iar ei nu stiu asta pentru ca nu le folosesc.

Initiativa a fost anuntata dupa ce recent Facebook a decis ca in zilele de marti angajatii sai sa foloseasca Facebook pe conexiuni de internet de foarte mica viteza, precum au cele 2G, pentru a vedea cum folosesc Facebook utilizatori din tarile aflate in curs de dezvoltare.

I am mandating a switch of a whole bunch of my team over to Android, just because people, when left up to their own devices, will often prefer an iPhone. so that they can be reporting bugs and living in the same experience that most Facebook users experience today.

Aceste schimbari ale companiei Facebook sunt menite sa ii oblige pe angajati sa imbunatateasca modul in care functioneaza Facebook de pe terminale Android foarte ieftine care au conexiuni de internet de viteza redusa, asta deoarece in tarile slab dezvoltate exista cea mai mare crestere pentru Facebook.

Cat succes vor avea aceste initiative ramane de vazut, insa cu siguranta foarte multi angajati vor fi nemultumiti sa treaca de la iPhone la terminale Android ieftine si incete pentru utilizarea aplicatiei Facebook in timpul zilei de lucru, asa ca asteptam si primele lor marturii.

This post was last modified on nov. 2, 2015, 5:56 PM 17:56

Disqus Comments Loading...