X

Cum dezactivezi Turbo Boost pe Mac

Daca esti curios sa afli cum dezactivezi Turbo Boost pe Mac, ei bine multumita unei noi aplicatii poti face foarte rapid acest lucru, Turbo Boost Switcher fiind numele sau, ea fiind compatibila cu aproape orice Mac ce are procesoare Intel.

Functia Turbo Boost este oferita de catre anumite procesoare Intel implementate de catre compania Apple in Mac-urile sale, iar cu ajutorul Turbo Boost Switcher functia poate fi dezactivata, performantele fiind reduse, in timp ce autonomia va creste dupa reducerea consumului de energie.

OS X controleaza in mod automat functia Turbo Boost

a procesoarelor Intel pentru a creste frecventa de rulare a procesorului sau a o descreste in functie de task-urile pe care le derulam noi, iar Turbo Boost Switcher va dezactiva sistemul pentru a mentine frecventa standard sau cea minima tot timpul.

Turbo Boost Switcher poate fi descarcat de aici, iar dupa deschiderea aplicatiei in Mac-ul vostru veti vedea in meniul superior al OS X iconita unui fulger pe care va trebui sa o accesati pentru a controla functionalitatea aplicatiei si deschiderea sa.

Sfatul meu este sa nu dezactivati Turbo Boost Switcher decat daca ramaneti fara energie multa in baterie si aveti nevoie de Mac pentru utilizare, deci doar in conditii extreme.

This post was last modified on nov. 4, 2015, 9:31 AM 09:31

Disqus Comments Loading...