X

iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme

iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme decat se asteapta multi dintre fanii Apple in momentul de fata, compania americana intentionand saaduca dispozitivul pe piata in avans pentru a acoperi scaderea interesului pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Pana in 2011 compania Apple si-a lansat terminalele iPhone in timpul verii, prezentandu-le in cadrul WWDC si oferindu-le pe piata cateva saptamani mai tarziu, insa incepand de atunci a decis ca acest eveniment sa fie dedicat exclusiv dezvoltatorilor, terminalele iPhone fiind prezentate doar toamna.

In 2016 lucrurile s-ar putea schimba din nou, iar iPhone 7 ar putea fi lansat mai devreme pe piata, probabil tot in vara, insa prezentarea cel mai probabil va avea loc separat de WWDC 2015 pentru a nu dilua importanta acestui eveniment pentru dezvoltatori.

Apple spera sa isi poata finaliza procesul de dezvoltare al iPhone 7

cu mult inaintea unui termen de lansare programat pentru luna septembrie, asta desi iPhone 7 va avea un design nou, o schimbare atat de substantiala avand nevoie de o perioada mai lunga de dezvoltare.

Though plans can change as a product makes its way to market, Apple is apparently hoping to complete the development cycle of its “iPhone 7” faster than in previous years. It’s expected that the next-generation handset will feature a completely new external design, as the company has traditionally done with new model numbers.

Lansarea unui iPhone 7 mai devreme decat se asteapta toata lumea ar putea fi problematica pentru Apple deaoarece iOS 10 are nevoie de cateva luni de testare inaintea lansarii pentru a putea fi pregatit temeinic pentru utilizatori.

In trecut Apple lansa versiunile beta ale iOS in primavara si le testa pana in vara, atunci lansandu-le impreuna cu noi terminale iPhone, iar in cazul iPhone 7 situatia ar putea fi identic si daca terminalul va ajunge pe piata mai devreme decat se crede, vom sti cu mult inainte.

This post was last modified on nov. 5, 2015, 8:44 AM 08:44

Disqus Comments Loading...