X

Iata cand vom avea iPhone cu ecran OLED

Lansarea Apple Watch cu ecran OLED a generat numeroase zvonuri privind lansarea unui iPhone cu ecran OLED, insa pana acum informatiile au fost mixte, iar unele oferite astazi de catre un cunoscut si exact analist au menirea de a ne dezamagi.

Mai exact, analisti asiatic Ming-Chi Kuo sustine ca Apple nu va lansa un iPhone cu eran OLED pana cel mai devreme in cursul anului 2019, insa chiar si atunci exista sanse mici ca un asemenea produs sa ajunga pe piata.

Conform analistului, cei de la Foxconn se pregatesc sa investeasca in linii de productie de ecrane TFT-LCD special pentru compania Apple, astfel ca in urmatorii trei ani exista sanse foarte mici ca cei din Cupertino sa faca o schimbare radicala in ceea ce priveste tipul ecranelor pentru iPhone.

Aceste informatii sunt sustinute si de unul dintre partenerii principali ai Apple care livreaza module backlight pentru ecranele iPhone sau iPad, acesta sustinand ca exista sanse minime ca iPhone-urile sa faca trecerea spre tehnologia OLED prea curand.

Based on recent comments by Minebea, one of the main iPhone backlight unit suppliers, we believe AMOLED will not penetrate iPhone for the next three years. Moreover, Hon Hai is preparing to invest in Gen-6 LTPS TFT-LCD production lines in Zhengzhou, China for mass production in 2018, suggesting the iPhone line will likely stick with TFT-LCD technology in 2018 and thereafter.

Diverse zvonuri aparute in lunile trecute dadeau de inteles ca un iPhone cu ecran OLED va fi lansat cu ajutorul celor de la Samsung care vor furniza acest tip de ecrane pentru Apple, insa se pare ca exista prea putine dovezi ale extinderii colaborarii dintre cele doua companii.

Apple ar intentiona sa renunte la colaborarea cu Samsung pentru fabricarea viitoarelor chip-uri A10 pentru iPhone 7, asa ca achizitionarea de ecrane OLED de la coreeni pare putin probabila in momentul de fata.

This post was last modified on nov. 10, 2015, 6:48 PM 18:48

Disqus Comments Loading...