X

Apple investigheaza problemele ciudate ale iPad Pro

Saptamana trecuta v-am spus ca iPad Pro se inchide in timpul incarcarii, problema fiind una extrem de neobisnuita pentru un produs al companiei Apple care ar trebui sa functioneze fara probleme indiferent de modul de utilizare.

Numarul de utilizatori care intampina aceasta problema este foarte mare, asa ca Apple a fost nevoita sa confirme oficial existenta sa si sa anunte ca lucreaza deja la o rezolvare pe care o va face publica in perioada imediat urmatoare pentru a-si ajuta clientii.

Deocamdata compania Apple a publicat un document de suport in cadrul website-ului sau in care listeaza pasii pe care un utilizator trebuie sa ii faca pentru a-si reporni tableta, procedura de hard reset folosind butoanele Home + Power fiind deocamdata singura rezolvare.

If your iPad Pro stops responding and the screen is black. Learn what to do if your iPad Pro doesn’t respond when you press buttons or tap on the screen, and the screen is black. To get back to using your iPad Pro, force restart it by pressing and holding both the Sleep/Wake and Home buttons for at least ten seconds, until you see the Apple logo.

Desi compania Apple este constienta de existenta acestei probleme si incearca sa o rezolve, cred ca abia iOS 9.1.1 sau iOS 9.2 vor oferi rezolvarile de care au nevoie utilizatorii.

Disqus Comments Loading...