X

LG investeste masiv pentru compania Apple

LG Display este principalul furnizor de ecrane pentru Apple Watch, iar intr-o speranta de a isi mentine active contractele cu Apple, compania coreeana investeste nu mai putin de 4.2 miliarde de dolari.

Banii vor fi investiti intr-o noua fabrica in care vor fi produse ecrane OLED pentru Apple Watch si Apple Watch 2, Apple fiind foarte serioasa in a produce multiple modele ale ceasului inteligent, cei de la LG Display urmand a furniza in continuare ecrane.

Investitia celor de la LG va fi facuta in Paju, Coreea de Sud, fabrica urmand a intra in plin proces de productie abia in cursul anului 2017 pentru a indeplini cerintele Apple in ceea ce priveste livrarile de ecrane dedicate Apple Watch 3, modelul care ar urma sa fie lansat atunci.

Cei de la LG Display urmeaza sa finalizeze luna aceasta planurile privind tipul de proces de fabricatie pentru ecrane OLED pe care il va folosi pentru viitoarea sa fabrica, iar mai apoi va demara planurile pentru angajarea unei echipe de constructii si amenajarea locatiei.

The report said LG is planning to invest as much as US$4.2 billion to construct new facilities named P10 in Paju, South Korea. The company will reportedly hold discussions in late November to finalize the decision as well as to decide on the fab generation. LG has been ramping up production and investments in OLED to meet both upcoming demand for smartphone, tablet and TV applications in addition to growing LCD capacity from China makers, the report said.

Separat de Apple Watch, cei de la LG Display vor fabrica ecrane OLED si pentru smartphone-uri, tablete sau televizoare, deci intreaga fabrica nu va fi utilizata in mod exclusiv pentru Apple, dar majoritatea productiei va fi dedicata celor din Cupertino.

LG Display este un partener traditional al companiei Apple, furnizand ecrane pentru o varietate dintre produsele celor din Cupertino, iar in viitor se pare ca lucrurile nu se vor schimba prea rapid.

This post was last modified on nov. 21, 2015, 8:44 AM 08:44

Disqus Comments Loading...