X

iPhone 7 – ecran AMOLED, incarcare wireless, USB-C

5 versiuni ale iPhone 7 sunt testate in momentul de fata de catre compania Apple impreuna cu partenerii sai asiatici, cei din Cupertino testand variate configuratii ale viitorului sau smartphone.

Conform celor care ofera aceste informatii, compania Apple a creat 5 configuratii diferite ale iPhone 7 in momentul de fata pentru testare si validare inaintea lansarii oficiale, ce urmeaza sa aiba loc in cursul anului 2016.

Se pare ca Apple inca nu este hotarata ce tehnologii noi sa implementeze in iPhone 7 pentru a putea fabrica dispozitivul in cantitati mari si a oferi o schimbare importanta fata de iPhone 6S, incercand in acelasi timp sa vada si in ce masura sunt partenerii sai capabili sa faca fata cerintelor de productie.

iPhone 7 – ecran AMOLED, incarcare wireless, USB-C

Partea interesanta este ca Apple testeaza inclusiv un iPhone 7 cu un conector USB-C, o pereche de casti care au un asemenea conector inclus, un sistem de incarcare prin inductie, un sistem multi-3D Touch, iPhone 7 cu doua camere si cititor de amprente integrat in ecran.

Mai mult decat atat, Apple a facut si un iPhone 7 cu ecran AMOLED

pentru a vedea daca exista posibilitatea de a face o schimbare atat de majora pentru ecran in 2016, insa e putin probabil ca un salt tehnologic atat de mare sa aiba loc peste mai putin de 1 an.

Ca sa fiu sincer, informatiile oferite de catre partenerii Apple descriu un iPhone 7 perfect pentru foarte multi utilizatori, in special daca ne gandim la faptul ca butonul Home ar putea fi eliminat si am putea avea incarcare prin inductie, insa totul este deocamdata doar testat.

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea as spune ca din tehnologiile mentionate ca fiind testate pentru iPhone 7, exista sanse sa vedem un sistem de incarcare prin ineductie si o pereche de casti care sa se conecteze la cablul Lightning si nu la unul USB-C.

Zilele trecute va spuneam ca Apple urmeaza sa lanseze un iPhone 7 fara port audio, dar mai subtire, iar informatiile de astazi par sa confirme aceasta schimbare radicala, insa sunt curios sa aflu parerile voastre.

 

Disqus Comments Loading...