X

Apple declarata cea mai inovatoare companie de pe planeta

Apple a fost declarata drept cea mai inovatoare companie de pe planeta si asta pentru a 10-a oara consecutiv, compania americana reusind sa-si intreaca fara drept de apel competitoarele din multiple segmente ale pietelor globale.

Boston Consulting este compania care a realizat un top cu 50 dintre cele mai inovatoare companii de pe planeta, iar Apple este plasata in fata celor de la Google, Tesla, Microsoft si Samsung, toate cele 4 companii concurand cu cei din Cupertino in diverse domenii.

Ca sa fiu sincer, n-as putea acorda companiei Apple primul loc in acest top pentru ca n-a mai lansat produse cu adevarat inovatoare de cativa ani, insa nici cei de la Google, Samsung sau Microsoft n-au facut-o, Tesla pe de alta parte reusind sa uimeasca prin multe tehnologii noi.

In imaginea de mai sus puteti vedea toate cele 50 de companii care sunt prezentate in acest top 50 global si desigur ca nu toate dintre ele isi merita pozitiile, insa desigur ca plasamentul tine in principal de modul in care analistii privesc lucrurile si evolutiile actiunilor pe burse.

Din pacate in domeniul tehnologic nu au mai aparut de ceva vreme inovatii care sa schimbe intr-adevar modul in care utilizam terminalele mobile sau laptop/PC-urile, insa poate ca in urmatorii ani lumea va inceta sa mai cumpere produse mediocre pentru a forta un avans tehnologic.

Disqus Comments Loading...