X

Apple a lansat o carcasa urata si este tinta tuturor ironiilor

Astazi Apple a lansat Smart Battery Case, o carcasa cu baterie externa integrata care ar trebui sa creasca cu pana la 100% autonomia bateriei terminalelor iPhone 6 si iPhone 6S multumita celor 1877 mAh stocati in ea la o incarcare completa.

Desi vorbim despre o carcasa inteligenta care afiseaza in iOS nivelul de incarcare, Smart Battery Case este o carcasa urata, atat de urata incat internetul a inceput s-o ironizeze din primele secunde dupa aflarea vestilor privind existenta sa.

De la simpli posesori de terminale iPhone si pana la colaboratori ai Apple care fac review-uri pentru iDevice-uri, Smart Battery Case a fost ironizata de mai toata lumea din cauza faptului ca bateria sa este plasat in afara carcase, precum cocoasa unei camile.

Adevarul este ca Jony Ive merita toate ironiile daca a aprobat lansarea unei asemenea creatii sub brand-ul Apple, accesoriul fiind extrem de urat si potrivit mai mult cu ceva ce ar fi lansat o firma necunoscuta din China decat ceva realizat de celebrul laborator de design al Apple.

Voi ce parere aveti despre design-ul Smart Battery Case ? Merita ironizat Jony Ive ?

Disqus Comments Loading...