X

iOS 9.2 – primele impresii

iOS 9.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple dupa o perioada lunga de testare beta, compania americana implementand o lista foarte mare de schimbari pe care le gasiti in totalitate in articolul dedicat lansarii sale.

Acum va vorbesc despre experienta mea cu iOS 9.2, cea de-a doua actualizare majora pentru iOS 9, experienta mea cu sistemul de operare fiind una foarte buna, insa asta era de asteptat avand in vedere ca iOS 9.2 functiona bine si era oricum laudat de multa lume.

Desi aduce foarte multe schimbari in ceea ce priveste functionalitatea sistemului de operare, iOS 9.2 imbunatateste totusi performantele generale ale terminalelor noastre, deci veti avea dispozitive mai rapide, sau cel putin aceasta a fost experienta mea.

iOS 9.2 – primele impresii

Lag-urile din anumite meniuri au disparut pe iPhone 6S Plus, iPhone 6S fiind putin mai rapid decat inainte, totul derulandu-se cu mai multa rapiditate decat intalneati in versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS 9 lansat de catre compania Apple.

Despre autonomia bateriei nu va pot spune nimic deocamdata deoarece n-a trecut nici macar o zi de la lansarea actualizarii si nu-mi pot face o idee in legatura cu ea, insa in versiunile beta autonomia era ceva mai buna decat in versiunile anterioare ale iOS 9.

Referitor la diversele probleme pe care iOS 9 le avea cu anumite functii, aici ramane sa vedeti singur daca ele s-au rezolvat sau nu deoarece exista foarte multe, iar eu am intampinat putine dintre ele de-a lungul timpului si ele erau rezolvate in versiunile anterioare.

Per total consider ca iOS 9.2 merita instalat deoarece aduce doar imbunatatiri pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, de la performante si pana la functionalitate, iar daca nu sunteti multumiti de el, aveti in momentul de fata optiunea de a face downgrade la iOS 9.1.

This post was last modified on dec. 9, 2015, 8:28 AM 08:28

Disqus Comments Loading...