X

Facebook adauga sabii laser Star Wars pentru pozele de profil

Aceasta este saptamana Star Wars, cea mai recenta pelicula din cea mai populara serie de filme lansate vreodata urmand a fi disponibila in cinematografele din lumea intreaga in cursul acestei saptamani.

Pentru ca pe glob exista atat de multi fani ai seriei Star Wars, cei de la Facebook s-au gandit sa ofere o noua functie cool pentru ei, astfel ca oricine isi poate adauga o sabie laser, lightsaber, la poza de profil pe care o are setata pentru propriul cont Facebook.

Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata sabia laser aplicata peste poza de profil Facebook, setarea ei facandu-se in doar cateva secunde, rezultatul final fiind confirmarea faptului ca sunteti un fan Star Wars adevarat care abia asteapta sa vada filmul in cinematografe.

Facebook ofera posibilitatea de a alege sabia laser rosie din imaginea de mai sus, sau o sabie laser albastra precum cea folosita de catre Luke Skywalker, interfata pentru aplicarea sa permitand plasarea in aproape orice pozitie peste poza de profil setata pentru contul nostru Facebook.

In aceasta pagina puteti accesa interfata de aplicare a unei sabii laser pentru contrul vostru de profil Facebook, ustensila fiind disponibila cel mai usor de pe desktop, Facebook oferindu-ne totodata posibilitatea de a alege ca ea sa fie schimbata in cea standard dupa o anumita perioada de timp.

Pentru a aplica o sabie laser peste poza voastra de profil Facebook va trebui sa accesati pagina mentionata anterior si sa apasati butonul Try It, iar de acolo va descurcati pentru a pozitiona poza, a alege perioada de afisare si a salva modificarile facute de catre voi.

This post was last modified on dec. 15, 2015, 10:13 AM 10:13

Disqus Comments Loading...