X

Google Glass 2 apar in primele imagini

Google Glass 2 apare astazi in primele imagini, viitoarea versiune a ochelarilor inteligenti ai celor de la Google fiind in proces de dezvoltare in vederea lansarii oficiale pentru utilizatorii din sectorul de business.

Aceasta versiune a Google Glass 2 a fost special gandita pentru cei care lucreaza in companii, cei de la Google implementand o serie de schimbari menite sa ofere o experienta de utilizare mult mai buna decat cea disponibila pentru versiunea initiala a ochelarilor inteligenti.

Google Glass 2 au fost dezvaluiti de catre autoritatile americane la care compania Google i-a trimis pentru certificare in vederea vanzarii, documentatia oficiala confirmand implementarea unei prisme de sticla mai mari, a unui procesor Intel Atom mai rapid si nu doar atat.

Google Glass 2 are si conectivitate Wi-Fi la frecventa de 5 GHz, este rezistent la apa si mult mai rezistent la accidente, insa separat de acestea se pare ca ar permite inclusiv extinderea spatiului de stocare cu un card SD, deci vorbim despre un update major oferit de catre Google.

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansati Google Glass 2 sau la ce pret ar trebui sa fie vanduti de catre compania Google, insa e putin probabil ca ei sa coste mai putin de 1000 – 1500 de dolari, pretul perceput pentru prima versiune a acestui produs al Google.

This post was last modified on dec. 29, 2015, 9:41 AM 09:41

Disqus Comments Loading...