X

Repo-ul BigBoss are un design nou

BigBoss este cel mai accesat repo al aplicatiei Cydia si asta multumita faptului ca marea majoritate a tweak-urilor noi sunt publicate acolo, iar creatorii sai s-au gandit ca 2016 ar putea aduce o schimbare benefica pentru utilizatori.

In aceasta idee, repo-ul BigBoss a inceput anul 2016 cu o schimbade de design, pozele si informatiile pentru pachetele disponibile in el fiind acum afisate intr-un format mult mai usor de citit, totul fiind intins dintr-o parte in alta a ecranelor iDevice-urilor noastre.

Separat de aceasta modificare nu veti vedea vreo alta schimbare importanta, insa ea este suficient de mare pentru a conta deoarece acum veti putea citi mult mai usor si mai repede informatiile disponibile si veti putea vedea pozele intr-un format ceva mai mare.

Interfata aplicatiei Cydia nu se va schimba in vreun mod deoarece vorbim aici doar despre repo-ul BigBoss care este incarcat de catre ea si in aceeasi masura nu veti vedea vreo interfata noua pentru vreun alt repo decat daca ai sai administratori vor decide sa o implementeze.

This post was last modified on ian. 2, 2016, 11:24 AM 11:24

Disqus Comments Loading...