X

iPhone 7 apare pe website-ul unui furnizor de componente

Un presupus prototip al iPhone 7 pare sa fi fost publicat pe website-ul unui mare furnizor chinez de componente pentru smartphone-uri, unii prezentandu-l precum adevaratul terminal pe care compania Apple ar urma sa il lanseze.

In imaginile de mai jos puteti vedea terminalul pe care acest presupus furnizor de componente incearca sa ni-l prezinte ca fiind un real produs al companiei Apple, insa imaginile au fost in realitate preluate dintr-un concept pentru iPhone 7 lansat cu multe luni in urma pe internet.

Furnizorul de componente sustine ca iPhone 7 va avea un ecran 2.5D, chip A10, incarcare wireless si alte cateva functii ireale pentru un produs al companiei Apple si asta deoarece informatiile sunt preluate direct dintr-un concept pentru un terminal iPhone si nu de altundeva.

Practic, daca veti vedea aceste imagini prezentate pe internet ca fiind cele in care iPhone 7 este dezvaluit pentru prima oara lumii intregi, este bine sa stiti ca in realitate vorbim doar despre imaginile unui concept destul de interesant lansat anul trecut pentru iPhone 7.

Disqus Comments Loading...