X

Find My iPhone si eroarea care arata iPhone-urile pierdute in acelasi loc

Find My iPhone este un serviciu folosit de catre foarte multe persoane deoarece el ar trebui sa ajute la recuperarea unor iPhone, iPad sau iPod Touch-uri pierdute sau furate, locatia lor curenta sau cea mai recenta fiind afisate intr-o harta in website-ul iCloud al Apple sau in aplicatii pentru iOS.

Find My iPhone este doar unul dintre sistemele care permit localizarea terminalelor mobile pierdute sau furate, insa doar in cazul sau se pare ca exista o eroare care afiseaza aceeasi locatie pentru dispozitivele pierdute sau furate, casa unui cuplu din Atlanta fiind respectiva locatie.

Conform cuplului, ei s-au trezit la usa cu foarte multe persoane necunoscute si chiar cu politisti care incercau sa recupereze terminale mobile pierdute sau furate, toti ajugand acolo din cauza unei probleme pe care software-ul o are si in baza careia locatia produsului este afisata total eronat.

Singura explicatie pentru afisarea unui numar atat de mare de terminale in aceeasi locatie, desi ele ar putea fi la o distanta foarte mare de cea raportata, are legatura cu o problema in software-ul pentru triangularea locatiei dispozitivelor, problema fiind intalnita la multipli operatori de telefonie mobila.

It started the first month that Christina Lee and Michael Saba started living together. An angry family came knocking at their door demanding the return of a stolen phone. Two months later, a group of friends came with the same request. One month, it happened four times. The visitors, who show up in the morning, afternoon, and in the middle of the night, sometimes accompanied by police officers, always say the same thing: their phone-tracking apps are telling them that their smartphones are in this house in a suburb of Atlanta.

Din pacate nimeni nu a reusit sa ajute cuplul pana acum si asta in ciuda faptului ca ei au avut foarte multe probleme cu persoane violente care au distrus anumite obiecte din jurul casei, iar avand in vedere ca totul este atat de complex, e putin probabil ca situatia sa fie rezolvata in triunghiul Bermudelor pentru iPhone-uri.

Disqus Comments Loading...