X

Cat timp pierzi desfacand cablurile incurcate ale castilor

Avand in vedere ca iPhone 7 vine fara port audio de 3.5mm, cineva s-a gandit sa calculeze timpul castigat de catre utilizatorii care nu vor mai fi ocupati cu desfacerea cablurilor incurcate ale castilor pe care le introduc zilnic in smartphone-uri.

Pentru a calcula timpul pierdut cu descalcirea cablurilor incalcite ale castilor cineva a plecat de la presupunerea ca un utilizator isi foloseste castile timp de 6 zile pe saptamana timp de 38 de ani si pierde in total 3 zile si jumatate din viata descalcind aceste cabluri ale accesoriilor.

Calculul are la baza faptul ca un utilizator ar trebui sa faca 3 desfaceri rapide de 3 secunde si una lunga de 20 de secunde zilnic, un total de 32 de secunde fiind pierdute in fiecare zi din cauza cablurilor incalcite ale castilor, o perioade de timp nesemnificativa daca este privita singura.

Uitandu-se in viitor la un timp de utilizare de 38 de ani pentru o pereche de casti, perosana a calculat ca un utilizator si-ar pierde 3.5 zile din viata desfacand cablurile incalcice ale castilor, aceasta perioada de timp putand fi petrecuta facand altceva.

The Results:
299,520 seconds untangling headphones.
4,992 minutes.
83.2 hours.

Nearly 3 and a half days (3.4666)!

Totul este doar o noua dovada a imaginatiei de care dau dovada unii care se plictisesc, asta pentru ca in final timpul pierdut descalcind cabluri va fi pierdut refacand conexiuni Bluetooth sau Wi-Fi pentru casti wireless.

Disqus Comments Loading...