X

Samsung Galaxy S7 va fi mai puternic decat iPhone 6S

Daca inca mai aveati dubii in legatura cu performantele Samsung Galaxy S7, ei bine un benchmark aparut in cursul acestei zile pe internet confirma faptul ca noul smartphone al celor din Coreea de Sud va fi mai performant decat terminalul iPhone 6S vandut de catre Apple.

Mai jos aveti o imagine in care este vizibil benchmark-ul Samsung Galaxy S7 publicat astazi si el demonstreaza ca smartphone-ul coreenilor este cu 10% mai rapid decat iPhone 6S in testele multi-core, dar cu 10% mai slab decat terminalul Apple in testul single-core.

Avand in vedere ca testele multi-core conteaza cel mai mult in ziua de astazi din moment ce majoritatea aplicatiilor sunt capabile sa foloseasca multiple nuclee ale procesorului, Samsung Galaxy S7 este superior iPhone 6S, insa diferenta nu este una chiar atat de mare precum s-ar astepta multi.

Ca intotdeauna, Apple si Samsung se depasesc reciproc in performante, insa cu cresteri marginale fata de terminalul competitor, iar saltul facut de catre coreeni era de asteptat avand in vedere ca acesta nu este primul benchmark in care vedem rezultatul.

Acum daca va intrebati cat de mare va fi diferenta in performante intre Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S in baza acestei diferente de 10% in punctajul obtinut in benchmark, ei bine veti fi dezamagiti sa aflati ca e putin probabil ca ea sa fie sesizabila in lumea reala.

Marea probleme a terminalelor Android in 2015 a fost sistemul de multitasking deficitar, iar daca Android 6 se comporta la fel pe terminalele de top, atunci Samsung Galaxy S7 va avea aceeasi soarta ca toate smartphone-urile Galaxy de top lansate la finalul anului 2015.

Disqus Comments Loading...