X

iPad Air 3 va avea ecran 4K si 4 GB RAM, iata surprizele

Compania Apple pregateste in momentul de fata lansarea iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM, da ati citit bine, o tableta cu ecran de 9.7 inch care are o rezolutie dubla fata de cea oferita de catre compania Apple in actualele produse din aceeasi categorie oferite pe piata.

iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM urmeaza sa fie prezentata in conferinta din 14 martie pregatita de catre compania Apple, partenerii celor din Cupertino primind deja instructiuni pentru productie, insa aceasta ar urma sa inceapa efectiv avia in T2 2016.

General Interface Solution si TPK Holding urmeaza sa produca ecranele pe care iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM le va utiliza, astfel ca doar la ei Apple ar fi gasit capacitatea de productie suficient de buna pentru un ecran cu rezolutie atat de mare.

iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM va veni impreuna cu o baterie de capacitate mai mare pentru a sustine consumul de energie generat de ecranul si componentele menite sa il sustina, autonomia bateriei urmand a fi deasemenea mai buna, conform surselor.

Apple is expected to unveil new models of its iPad Air in March 2016 and production will start in the second quarter, with General Interface Solution and TPK Holding to supply touch panels, according to Taiwan-based supply chain makers. The new 9.7-inch device will reportedly come equipped with a 4K resolution panel and up to 4GB in RAM, in addition to improved battery life.

Lansand o tableta iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM, compania Apple spera sa isi poata creste substantial vanzarile de tablete avand in vedere ca in acest segment cei din Cupertino nu mai au de mult succesul pe care l-au avut in primii 3 ani de existenta ai iPad.

iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM urmeaza cel mai probabil sa aiba si un chip A9X similar cu cel folosit in iPad Pro, un procesor tactat la 2.2 GHz urmand a oferi puterea de procesare necesara pentru sustinerea unei rezolutii atat de mari intr-o tableta Apple.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre lansarea iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM ?

This post was last modified on ian. 30, 2016, 10:20 AM 10:20

Disqus Comments Loading...