X

Grayd00r aduce iOS 9 pe vechile iPhone sau iPad

Grayd00r este o versiune modificata a iOS pentru vechile iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea avand rolul de a aduce aspectul si unele functii ale iOS 9 in terminalele care in mod nativ nu pot instala aceasta versiune a sistemului de operare deoarece sunt mult prea vechi.

Grayd00r este o continuare a proiectului whited00r, dezvoltatorii sai creand ipsw-uri speciale ale vechilor versiuni ale iOS in care au implementate teme si tweak-uri care aduc functionalitatea si aspectul sistemului de operare iOS 9 chiar si pe vechile modele de iDevice-uri.

Compatibilitate

Pentru ca vorbim despre un software special, inainte a va gandi sa folositi Grayd00r trebuie sa aflati daca aceasta versiune a sistemului de operare poate fi sau nu instalata pe terminalul vostru, dezvoltatorii sau sustinand ca exista limite in ceea ce priveste compatibilitatea.

Mai mult decat atat, in locul Grayd00r unele terminale sunt compatibile cu whited00r, sau urmeaza sa aiba parte de compatibilitate in viitor, asa ca mai jos aveti lista de terminale pe care puteti folosi aceasta versiune a sistemului de operare.

Grayd00r este compatibil cu :

  1. iPad 1;
  2. iPhone 3Gs in viitor;
  3. iPod Touch 4G in viitor;
  4. Apple TV 2G.

Cum instalez Grayd00r ?

Procesul de instalare al Grayd00r este prezentat in clipul video de mai sus si dupa cum puteti observa nu dureaza chiar atat de mult deoarece in cateva minute puteti avea toate beneficiile sale disponibile in terminalele voastre pentru utilizare i nviata de zi cu zi.

Grayd00r necesita folosirea unei aplicatii speciale, efectuarea unui restore si utilizarea unei aplicatii instalate in terminalele voastre dupa un jailbreak, singura metoda de a beneficia de tot ceea ce ofera acest software implicand efectuarea unui jailbreak.

Ce ofera Grayd00r ?

Dupa cum va spuneam mai sus, Grayd00r simuleaza iOS 9 pe terminalele vechi prin teme si tweak-uri, deci vorbim despre o combinatie de pachete menita sa schimbe in totalitate interfata sistemului de operare, dar si unele functii.

Dezvoltatorii Grayd00r sustin ca performantele terminalelor nu vor fi afectate de aceste modificari, insa in general acest lucru nu s-a dovedit a fi 100% adevarat, asa ca ramane sa va convingeti singuri cat de bine functioneaza sau nu totul.

Puteti gasi mai multe informatii despre Grayd00r aici.

This post was last modified on feb. 2, 2016, 6:18 PM 18:18

Disqus Comments Loading...