X

Facebook Messenger – surpriza pregatita pentru Valentine’s Day !

Facebook Messenger este una dintre cele mai utilizate platforme de mesagerie text de pe planeta, iar cu ocazia Valentine’s Day cei de la Facebook s-au gandit sa le ofere utilizatorilor o noua functie menita sa aduca putina bucurie in conversatiile cu persoanele iubite.

Mai exact, Facebook Messenger iti permite sa trimiti cadouri de Valentine’s Day, sau ceea ce numesc americanii drept Valentine, orice imagine sau text trimis de catre voi putand aparea sub forma unui cadou care este desfacut de catre recipientul mesajului.

Facebook Messenger are o animatie foarte interesanta pentru mesajele trimise folosind noua functie, ea fiind creata special pentru a arata un cadou care este desfacut in fereastra de chat cu persoana careia i-ati trimis respectivul mesaj.

In partea dreapta sus a tastaturii vizibile in Facebook Messenger veti vedea o inima strapunsa de o sageata, apasarea sa declansand functia, iar orice imagine, text, clip video, emoticon, etc, trimise dupa apasarea acestui buton vor fi afisate sub forma unui cadou.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata cadoul pe care il primeste recipientul mesajului vostru, apasarea pe el generand animatia care desface fundele si indeparteaza ambalajul, continutul multimedia sau text selectat initial de catre voi fiind afisat.


Noua functie este disponibila doar cu ocazia Valentine’s Day pentru utilizatori si teoretic ar trebui sa puteti trimite cadouri inclusiv intre iOS sau Android, asa ca spor la trimis cadouri.

Disqus Comments Loading...