X

Samsung Galaxy S7 nu a copiat Live Photos

In lunile anterioare prezentarii Samsung Galaxy S7 s-a spus in repetate randuri ca Samsung va copia functia Live Photos a iPhone 6S si o va implementa in noul sau smartphone, insa iata ca acest lucru nu s-a intamplat chiar asa cum credea toata lumea.

Samsung Galaxy S7 are o functie numita Motion Panorama si spre deosebire de Live Photos, ea permite inregistrarea de poze panoramice animate, ideea in sine fiind destul de interesanta, insa la fel de inutila precum cea prezentata de catre compania Apple.

Mai exact, utilizatorul Samsung Galaxy S7

are posibilitatea de a inregistra intr-o imaginea panoramica si tot ceea ce se intampla in timp ce el isi misca terminalul pentru a inregistra acea imagine, rezultatul putand fi vizualizat pe terminal miscand ecranul.

Pe calculatoare, Facebook sau alte retele de socializare lucrurile nu sunt chiar atat de simple si imaginea va fi una panoramica simpla, insa Samsung trebuia sa vina cu ceva simiar Live Photos si a facut-o fara a copia ideea celor de la Apple.

Pentru prima dată, puteţi surprinde mişcări aflate în panoramă. Panorama statică surprinsă simultan este o secvenţă unitară, îmbinată din cele mai clare cadre ale versiunii în mişcare. Pentru a retrăi momentul, tot ce trebuie să faceţi este să glisaţi pe ecran sau să înclinaţi Galaxy S7 şi S7 edge în lateral.

Disqus Comments Loading...