X

Obiecte personale ale lui Steve Jobs s-au vandut cu zeci de mii de dolari la licitatie

Steve Jobs era un personaj extrem de popular cand inca mai conducea compania Apple, insa decesul sau a generat interes enorm din partea colectionarilor care l-au iubit pe fostul co-fondator al companiei Apple, obiecte personale ale acestuia vanzandu-se pe sume mari la licitatie.

In aceeasi categorie intra cateva obiecte personale ale lui Steve Jobs ce au fost rece puse in vanzare la o lictatie ce a avut loc in SUA, ele generand aproape 70.000 de dolari in final de la persoane interesate sa detina macar un obiect pe care Steve Jobs l-a folosit macar o data.

Obiectele in sine nu sunt chiar atat de interesante, insa simplul fapt ca Steve Jobs le-a folosit intr-un moment sau altul a crescut foarte mult pretul final de vanzare, unul dintre obiecte generand peste 50% din intreaga suma adunata.

Ceas Seiko purtat de catre Steve Jobs si vandut pentru 42.500 de dolari.
O pereche de sandale Birkenstock din anii ’80 vandute cu 2750 de dolari.
Bluza purtata de catre Steve Jobs la sfarsitul anilor ’80 cand conducea NeXT vanduta cu 7500 de dolari.
Un stilou placat cu aur de 10 karate si incrustat cu un logo Apple, o chitata postata cu numele lui Steve Jobs, o insigna de acces in cladirea de birouri NeXT cu numele lui Steve Jobs si o carte de vizita, toate vandute cu 16.250 de dolari.

This post was last modified on feb. 28, 2016, 6:35 PM 18:35

Disqus Comments Loading...