X

Extensify permite instalarea de tweak-uri fara jailbreak

Extensify este o platforma lansata in cursul zilei de ieri pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el oferind posibilitatea de a instala tweak-uri pe aceste dispozitive chiar daca nu avem jailbreak facut in terminale, asa cum se intampla in mod normal prin intermediul Cydia.

V-am vorbit despre Extensify in vara anului trecut cand v-am spus ca platforma nu permite instalarea de tweak-uri care modifica functii de sistem ale iOS-ului, insa cu ajutorul sau putem implementa diverse modificari ce in mod normal nu ar fi posibile din cauza limitarilor iOS.

Extensify functioneaza deocamdata doar cu aplicatii terte instalate prin App Store deoarece doar ele pot fi modificate fara a fi necesar acces de administrator la sistemul de operare iOS, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la prea multe de la el, modificarile fiind in general minore.

Avand in vedere ca doar aplicatiile terte pot fi modificate prin aceste tweak-uri, utilizatorii pot aplica o variatie de schimbari, iar aplicatiile modificate vor fi afisate in ecranul principal de aplicatii cu un + in dreptul numelui, asa ca stiti ce anume sa deschideti pentru utilizare.

Apps that have been modified with tweaks —called Exos in Extensify language— contain a ‘+’ sign after them for easy identification. So, for instance, if you modify YouTube with the Cercube Exo, a new version of YouTube will be deployed to your Homescreen called YouTube+. It’s totally possible to have two of the same apps installed at once—one stock and one ‘+’ version. Of course, you aren’t forced to keep the stock app, but it is a nice side benefit to be able to run two versions of the same app.

Deocamdata Extensify este disponibil pentru testare in versiune beta pentru cei interesati, iar daca doriti sa verificati utilitatea sa, atunci va trebui sa accesati website-ul https://extensify.io si sa va inscrieti pentru a primi un cod de acces la magazinul de tweak-uri.

This post was last modified on mart. 1, 2016, 4:54 PM 16:54

Disqus Comments Loading...