X

Design iPhone 7 dezvaluit de imagini cu carcasa

Prima imagine cu ceea ce pare a fi carcasa iPhone 7 a aparut in cursul acestei zile de la un partener al companiei Apple care produce o varietate de componente pentru iDevice-uri, ea dezvaluind pentru prima oara design-ul viitorului smartphone al celor din Cupertino.

Conform acestei imagini design-ul iPhone 7 va fi cu foarte putin diferit fata de cel al iPhone 6S, adica Apple va renunta la antenele care separa carcasa in trei parti si le va mentine doar pe cele care inconjoara partile superioara si inferioara ale carcasei.

Separat de aceasta modificare vedem si ca iPhone 7 va avea o camera mai mare, dar nu una dubla, restul elementelor carcasei parand sa fie complet identice cu cele ale carcasei iPhone 6S, asa cum este ea produsa in momentul de fata pentru Apple.

Conform sursei, carcasa iPhone 7 este usor mai subtire decat cea a iPhone 6S, insa design-ul va ramane din pacate neschimbat in cea mai mare parte a sa si probabil vor exista foarte multe persoane nemultumite de lipsa de schimbare la aceasta lansare.

Partea buna este ca Apple pare sa pregateasca o imbunatatire a camerei iPhone 7, iar daca zvonurile de pana acum se vor dovedi adevarate, atunci doar iPhone 7 Plus va avea camera dubla, iar iPhone 7 ar putea ramane cu camera standard oferita in momentul de fata de Apple.

Concluzionand, ce parere aveti despre ceea ce pregateste compania Apple pentru iPhone 7 ?

This post was last modified on mart. 15, 2016, 7:13 AM 07:13

Disqus Comments Loading...