X

iOS 9.3 beta 7 pastreaza una dintre functiile grozave ale iOS

iOS 9.3 beta 7 si public beta 7 au fost lansate in cursul noptii trecute de catre compania Apple ca o ultima incercare de a mai rezolva probleme ale sistemului de operare inaintea lansarii iOS 9.3 care va avea loc cu siguranta in cursul saptamanii viitoare.

Cei de la Apple nu au spus ce au introdus sau scos din iOS 9.3 beta 7, insa ceea ce va pot spune este ca bugul care dezactiveaza animatiile iOS si face iPhone sau iPad mai rapide ramane in continuare activ, deci va puteti bucura de el in terminale.

Indiferent ce terminal aveti, dezactivarea animatiilor din iOS va face munca mai rapida

cu aplicatiile deja deschise in terminale, intregul dispozitiv fiind mai rapid fara acele animatii care ingreuneaza unori inchiderea aplicatiilor sau accesarea anumitor functii.

Separat de mentinerea acestei optiuni, extrem de cautate de catre foarte multe persoane, iOS 9.3 beta 7 nu pare sa aduca alte beneficii sau schimbari fata de versiunea anterioara si probabil nici nu vom vedea ceva schimbat in momentul aparitiei iOS 9.3.

Daca sunteti curiosi sa testati iOS 9.3 public beta 7, v-am oferit deja un articol care va explica metoda prin care puteti face instalarea, insa asteptarea pentru aparitia versiunii finale nu va fi chiar atat de lunga.

This post was last modified on mart. 15, 2016, 8:58 AM 08:58

Disqus Comments Loading...