X

Cutia iPhone SE confirma denumirea, spatiul de stocare si o functie importanta

Astazi a aparut pe internet o imagine care se presupune ca a fost facuta pentru cutia iPhone SE ce urmeaza sa fie prezentat luni de catre compania Apple, iar mai jos puteti vedea ca denumirea terminalului apare in mod clar pe textul aparent creat de Apple.

Desi imaginea ar putea fi falsa, daca ea este adevarata, atunci confirma faptul ca denumirea noului terminal va fi iPhone SE, ca iPhone SE va avea 16 GB spatiu de stocare in versiunea de baza, dar si ca el va avea NFC pentru a sustine functia Apple Pay.

Toate aceste informatii au fost oferite de catre diverse zvonuri despre iPhone SE aparute in trecut pe internet, asa ca nu ar fi greu de crezut ca ele ar putea fi adevarate, sau ca o persoana a modifica o cutie a iPhone 5S pentru a include unele date noi in textele prezentare ale Apple.

Separat de informatiile de mai sus, poza confirma faptul ca iPhone SE va avea un port audio de 3.5mm, deci utilizatorii vor putea folosi castile normale cu acest dispozitiv, cutia continand deasemenea un port Lightning care permite incarcarea si transferul de date.

This post was last modified on mart. 17, 2016, 3:42 PM 15:42

Disqus Comments Loading...