X

Cea mai plictisitoare si ciudata conferinta Apple din ultimii ani

Luni in Cupertino a inceput cea mai plictisitoare si ciudata conferinta din ultimii ani, Tim Cook si echipa sa tinand un grup de jurnalisti prizonieri timp de o ora in care au prezentat multe lucruri de care si mai multa lume nu este in vreun fel interesata.

Prima parte a conferintei a fost dedicata prezentarii eforturilor companiei Apple de a recicla produse vechi si a demonstra ca protejeaza natura, plus initiativele sale in domeniul medical, totul fiind dat foarte repede uitarii de catre presa.

Cea de-a doua parte a fost dedicata prezentarii unor produse noi care de fapt sunt vechi si spun asta pentru ca Apple a prezentat un iPhone special care arata precum unul vechi de 5 ani de zile si are hardware-ul altuia lansat in toamna anului trecut.

Nu spun ca iPhone SE nu va genera vanzari bune pentru Apple sau ca smartphone-ul este prost, insa prezentarea nu a uimit si cei prezenti in sala au fost la fel de putin impresionati precum multi dintre cei care urmareau stream-ul live din Cupertino.

In cazul iPad Pro 9.7 inch

vorbim despre exact acelasi lucru, o tableta de 9.7 inch care arata ca una de 12.9 inch si are hardware-ul ei, singura diferenta fiind o camera pe care Apple a prezentat-o deja in toamna si despre care stiam deja tot ce era de stiut.

Singurele elemente cu adevarat noi sunt preturile pe care Apple le percepe pentru aceste doua produse, dar si curelele pentru Apple Watch care vor genera si mai multa confuzie in randul celor care achizitioneaza smartwatch-ul vandut de catre Apple.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca daca Apple ar fi lansat pur si simplu iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch in Apple Store Online fara aceasta prezentare, impactul asupra lumii ar fi fost acelasi si ne-ar fi scutit pe toti din a pierde o ora din viata urmarind o conferinta trasa de par.

Dupa moartea lui Steve Jobs conferintele Apple au inceput sa devina din ce in ce mai anoste, cel putin pentru mine, indiferent de ceea ce prezinta cei din Cupertino si fara un om carismatic pe scena, Apple va avea in viitor conferinte la fel de plictisitoare precum cele ale Samsung, HTC, etc.

Voi ce parere aveti ?

This post was last modified on mart. 23, 2016, 6:37 PM 18:37

Disqus Comments Loading...