X

iPhone SE – ecrane decolorate si zgomote produse de butoane

Dupa ce iPhone SE a ajuns in mainile multor utilizatori din lumea intreaga, pe internet au inceput sa apara si primele plangeri in legatura cu micile sau marile probleme pe care smartphone-ul le are, ele fiind normale pentru orice fel de produs nou lansat de catre Apple.

Incepem cu utilizatorii care au descoperit ca ecranele terminalelor iPhone SE livrate de catre compania Apple au o tenta galbuie, semn ca adezivul folosit pentru ele nu s-a uscat complet, problema fiind intalnita aproape anual cu iPhone-uri sau tablete iPad noi.

Separat, se pare ca butoanele iPhone SE sunt cam galagioase si se misca in locasul in care au fost introduse, insa problema nu este una noua, ci este mostenita

de la iPhone 5 sau iPhone 5S, aceste terminale suferind de exact aceeasi problema in momentul lansarii.

Unii utilizatori au reclamat faptul ca aceste butoane galagioase afecteaza inclusiv sonorul unor clipuri video inregistrate folosind terminalele, insa desigur ca aici vorbim despre plangeri mai mult sau mai putin relevante facute in mod subiectiv de diverse persoane.

My wife’s and my SEs both have the rattle. I’d prefer that our $500 phones not rattle but in the end it doesn’t seem like it’s a big issue especially if this was prevalent on the 5s and didn’t lead to any larger problems.

Ma astept ca in zilele urmatoare sa mai aflam despre diverse probleme pe care iPhone SE le-ar avea si va spun din nou ca acest lucru este perfect normal pentru un produs recent lansat pe piata, indiferent despre ce producator ar fi vorba.

This post was last modified on apr. 3, 2016, 9:21 AM 09:21

Disqus Comments Loading...